Helatorstaina 9.5. Energymillä on vain aamutunnit

7.5.2024

Helatorstaina 9.5. Energymillä pidetään vain aamutunnit ja jäsenpalvelu on kiinni. Helatorstain jälkeisenä perjantaina vietetään Unelmien liikuntapäivää ja kaikilla lasten ja aikuisten tunneilla on avoimet ovet niin Energymillä kuin kouluilla. poikkeuksellisesti myös Energymin jäsenpalvelu on avoinna perjantaina 10.5. klo 16-19:30. 

Tervetuloa mukaan iloisen liikunnan pariin! #unelmienliikuntapäivä

Tervetuloa Helatorstain aamutunneille


Helatorstain aamuna Energymillä on normaalin kevätlukukauden mukaiset aamutunnit. Aamutunnit Energymillä pitää tuttuun tapaan Maritza

Klo 8:30-9:25 Body Flow - suuren suosion saavuttanut!

Body Flow on 1-2kg painoilla tapahtuvaa laajaa liikettä rauhallisen musiikin tahtiin. Pitkät liikesarjat takaavat kuitenkin hyvän lämmön kehoon. Raskaammilla painoilla säätelet rasitustehoa ja saat tunnista tehot irti juuri sellaisella tasolla kuin itse haluat. Tunti kehittää lihaskestävyyttä. Laajan liikkeen ansiosta tunnin jälkeen on hyvin liikkuva keho.

Klo 9:30-10:30 Easy Dance

Tällä tanssitunnilla riittää, että olet! Voit olla aloittelija tai kokenut tanssija, sillä ei ole väliä. Koe tanssin ilo, musiikin voima ja anna latinorytmien viedä mukanaan. Maritza tuo tunnille viikosta toiseen erilaisia variaatiota ja aina on mahdollisuus oppia uutta. Koe aito tanssin ilo!