Uusi tanssin valmennusjoukkue Elea starttaa elokuussa

17.7.2024

Tanssin iloa kaikille!


Turun Naisvoimistelijoiden tanssisektorin tavoitteena on tarjota turvallista, pitkäjänteistä ja laadukasta valmennusta tanssijoille. Tanssi tarjoaa mahdollisuuden oppia ryhmässä ja kehittyä lajitaidoissa. Tärkeimpänä pidämme tanssin ja liikkumisen iloa ja hyvää yhteishenkeä. Tanssissa yhdistyy taide ja urheilu, ja laji vaatii urheilijoilta kokonaisliikunnallisten lajitaitojen lisäksi fyysisiä ominaisuuksia, hyvää koordinaatiota ja rytmitajua.

Uusi tanssin valmennusjoukkue Elea on tarkoitettu 2017-2018-syntyneille. 


Ryhmä perustetaan elokuussa 2024. 

Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, mutta motivoitunut treenimieli on tärkein. Ryhmä tulee esiintymään ja kilpailemaan alueellisissa tanssikilpailuissa. Joukkueessa harjoitellaan tanssin perustaitoja kuten tekniikkaa, akrobatiaa ja ilmaisua, unohtamatta hauskanpitoa!

Kausimaksu Elealle on 150€ ( + seuran jäsenmaksu 20€, joka maksetaan kerran vuodessa). Ilmoittautumiset joukkueeseen suoraan valmentajalle. 
 

Treeniajat (syksy 2024):


- keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 Uittamon koulu ja 
- sunnuntaisin klo 10:30-11.30 Energym / Joutsenlampi-sali

Eleaa alkaa valmentamaan pitkäaikainen tanssivalmentajamme Sonja Syrjämäki. Yhteydenotot ja tiedustelut: Sonja S. (sonja.syrjamaki@gmail.com)

-Valmentamisessa parasta on nähdä tanssijoiden ilo ja innostus lajia kohtaan ja sitä pyrinkin tunneilleni tuomaan! Sonja.