Minivalmennus on nyt Tiana

2.8.2024

Turun Naisvoimistelijoiden Minivalmennus -harrasteryhmästä muodostetaan valmennusjoukkue. Joukkue on tarkoitettu 2018-2019 syntyneille innokkaille pikku jumppareille ja joukkuevoimistelusta kiinnostuneille.


Uusi joukkue on nimeltään Tiana

Tiana treenaa syyskaudella 2024 1-2 kertaa viikossa

- maanantaisin Energymillä klo 17:00-18:00
- keskiviikkoisin Vähä-Heikkilän koululla klo 16:45-17:45 (parilliset viikot)

TIANA ALOITTAA KAUDEN MAANANTAINA 12.8.

Harjoituksissa tutustutaan joukkuevoimistelun alkeisiin leikinomaisin keinoin. Ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelutaitoja kuten ketteryyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä esteettisen liikunnan taitoja iänmukaisin keinoin. Tärkeintä kuitenkin on ilo ja liikunnan riemu, joka mahdollistetaan positiivisella ja kannustavalla ilmapiirillä.


Joukkueen kausimaksu syyskaudella on 150€. Lisätietoja joukkuevoimistelun kausimaksuista löydät täältä: https://www.tnv.fi/joukkuevoimistelu/hinnasto/ 

Joukkuetta aloittaa valmentamaan Taika, joka on jo pitkään ollut mukana TNVn joukkuevoimistelujoukkueiden valmennustiimeissä. Taika on itse nuorempana voimistellut Turun Naisvoimistelijoiden entisessä Pink-joukkueessa, jopa yhdeksän vuotta. 

Valmentamisessa parasta on tukea voimistelijoiden kehitystä ja huomata heissä oppimisen ilon ja onnistumisen kokemuksia. On hienoa päästä jakamaan voimistelun iloa eteenpäin nuorille voimistelijoille! kertoo Taika.

Lisätietoja joukkueesta saat valmentajalta: Taika S. 045 2788 832 / taika.syvalahti@icloud.com
ja Tianasta joukkueen omilta sivuilta ->